De Renault Twingo wordt elektrisch!

Renault Twingo wordt elektrisch

Vanaf het einde van het jaar wordt de volledig elektrische Renault Twingo verwacht. Het populaire stadsautootje moet een actieradius hebben van 180 km. De maximale laadsnelheid is 22 kW, wat in de praktijk betekent dat je 80 kilometer bereik kan laden in een halfuur.

Duurzame Renault’s

Nadat de Renault kortgeleden nog de Renault ZOE vernieuwde is hier de volgende volledig elektrische Renault. Renault is zich flink aan het inzetten op duurzame auto’s, natuurlijk de Renault ZOE en Kangoo maar later dit jaar komen ook de modellen Clio en Captur in de opties full hybride en plug-in Hybride.

Interior en exterior

Aan het interior en exterior is weinig tot niks veranderd. Het blijft hetzelfde populaire autootje waar het om bekend staat. Het enige verschil wat er is vergeleken met de andere Twingo’s is dat zij iets andere bumpers hebben. En de blauwe accenten op de wielen ook. En de logo’s op de B-stijl en achterklep. Ook kunnen de pinstripe en de grille het verraden, maar die zijn optioneel blauw. Tot slot heeft de Twingo Z.E. standaard LED-verlichting.

Verwachting in de lease

Wat verwacht wordt is dat het een populaire leaseauto zou worden. De verwachting is dat de Twingo’s veel als poolauto gebruikt zal worden.

VOLG LEASE RESULT OP SOCIAL MEDIA VOOR DE NIEUWSBERICHTEN EN SCHERPE DEALS.