Hoe zorg je voor een toekomstbestendig wagenpark?

We zitten al een tijdje in een onwerkelijke situatie. Al voelt het na bijna een jaar al wel een beetje als het nieuwe normaal. Maar hoe gaat het tegenwoordig met uw wagenpark? Veel mensen werken vanuit huis waardoor er veel leaseauto’s minder of zelfs helemaal niet rijden. Hoe gaat u daarmee om? Wij van Lease Result kunnen daar een belangrijke rol in spelen.

Verleng uw leasecontracten

Lopen er contracten af in uw wagenpark is het niet meer vanzelfsprekend dat u hiervoor direct een nieuwe auto besteld. Ga hiermee in overleg met uw wagenparkbeheerder en onderzoek wat voor u de beste opties zijn. Wellicht is verlengen, met misschien een aanpassing in de contractkilometers een betere optie. Lease Result kan hier als onafhankelijke adviseur veel in betekenen.

Zorg voor flexibiliteit

Zorg in uw wagenpark voor een goede verdeling tussen shortlease en operational lease, dit zorgt voor veel flexibiliteit. Shortlease of flexlease is hiervan een goed voorbeeld: de maandlasten zijn wat hoger maar daar staat dan wel tegenover dat je op ieder gewenst moment kosteloos de auto weer kunt inleveren. Hiermee kun je eenvoudig in tijden van verandering je vloot snel afbouwen en je maandlasten verminderen.

De rol van Lease Result

Wij als onafhankelijk adviseur kunnen hierin een grote rol spelen. Ruim 15 jaar opgebouwde kennis en werkervaring garandeert dat wij u op strategisch, tactisch en operationeel niveau uitstekend werk uit handen kunnen nemen. Onze expertise zetten wij graag voor u in!

Wat kunnen wij verder voor u betekenen?

  • Tijdige informatievoorziening en advies over de stand van zaken en mogelijkheden
  • Alle contact met berijders en leveranciers
  • Rapportages en indien nodig tijdige bijsturing
  • Opstellen/herschrijven autoregeling
  • Controle op facturen en afspraken met leveranciers

VOLG LEASE RESULT OP SOCIAL MEDIA VOOR DE NIEUWSBERICHTEN EN SCHERPE DEALS.