Leasefiets als mobiliteitsoplossing

Fietslease via Lease Result. Wordt dit dan de nieuwe mobiliteitsoplossing?!

Fietslease is op een fiets rijden tegen een vast maandbedrag. Je fietst rond op een gloednieuwe fiets, zonder onverwachte kosten van onderhoud, schade of diefstal. Dat zit bij lease allemaal in het maandbedrag. Een fiets leasen kan zelfs goedkoper zijn dan er een te kopen.

Het leasen van een fiets wordt populairder. maar diverse autoleasemaatschappijen en hun klanten, keken de kat nog even uit de boom om de e-bike te integreren in hun mobiliteitsoplossingen. Inmiddels is dat beeld 180 graden gedraaid en is de e-bike een uitgangspunt geworden om de werkwerknemers op een veilige, gezonde en duurzame manier van A naar B te krijgen.

Leasefiets een slim alternatief voor auto en OV?

Fietsenlease biedt vele voordelen. Fietsenlease is ideaal als de woon-werkverkeer van de werknemer 20 kilometer is. En ook de recente ontwikkelingen rond het coronavirus zorgen ervoor, dat nog meer mensen op zoek gaan naar alternatieve manieren van vervoer. De e-bike is een veilige en snelle manier om zonder mondkapje of OV op het werk te komen. Ook voor werkgevers is het aanbieden van een e-bike aan hun medewerkers een slimme zet: verbetering van de vitaliteit van de medewerkers en voordeliger dan een auto van de zaak.

Full-operational lease

Net als met auto’s is een full-operational leaseconstructie inmiddels een veel gekozen oplossing voor het aanbieden van een e-bike aan werknemers. In dat kader geldt ook voor e-bikes dat er weinig bedrijven in het grotere segment zijn die een ‘fietspark’ op de balans willen hebben en ook nog eens direct verantwoordelijk willen zijn voor beheer, onderhoud, reparaties, verzekeringen en wederverkoop.
Een ruime meerderheid van de werkgevers kiest er inmiddels voor een belangrijk deel van de leasekosten voor zijn rekening te nemen, wat met deze regeling buiten de werkkostenregeling valt, om werknemers extra te stimuleren een e-bike te nemen. De werkgeversbijdrage betaalt zich deels uit door lagere parkeerkosten, fittere medewerkers en een bijdrage aan het milieu.

Fietsenlease bij Lease Result

Vanaf juni kunt u via Lease Result ook fietsen leasen. Wij zorgen voor uw korte afstandsmobiliteitsoplossing. Binnenkort zullen wij een aanbod en meer informatie online zetten op onze website en social media. Blijf ons volgen op de social media en website voor de verdere informatie. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

 

VOLG LEASE RESULT OP SOCIAL MEDIA VOOR DE NIEUWSBERICHTEN EN ANDERE SCHERPE DEALS.