Verleng de 8% naar 2021

De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) hebben een oproep naar het kabinet, verleng de 8% bijtelling voor de elektrische auto’s.

Alle grote autoproducenten hebben hun fabrieken gesloten. Van BMW tot Ford, Tesla en Toyota, er rolt bijna nergens meer een auto van de band. In deze crisistijden hebben sommige autofabrikanten zoals Tesla, Ford, GM, Jaguar Land Rover en Toyota bekeken of ze beademingsapparatuur kunnen maken voor de zorg. Wat drastisch nodig is deze tijd.

De Vereniging Zakelijke Rijders wijst erop dat alle grote autoproducenten hun fabrieken momenteel hebben gesloten. Met het stilvallen van de autoproductie wordt een volgend probleem op de automark. VZR-voorzitter Jan van Delft: “We weten inmiddels van voorgaande jaren dat met name de productie van EV’s en aflevering ervan een ware hausse kennen aan het einde van het jaar. Juist om nog te kunnen leveren tegen gunstige bijtellingspercentages. Daarom adviseert de VZR het kabinet om de ‘stimulering schoon rijden’ met een vol jaar te verlengen. Het stilvallen van de productie levert zeker voor de EV-producerende merken, maar ook voor de berijders, een probleem op. Om te zorgen dat alle reserveringen ook geleverd kunnen worden is tijd nodig. Wanneer dit zal gebeuren zullen wij u gelijk op de hoogte houden doormiddel van onze sociale media.

 

 

VOLG LEASE RESULT OP SOCIAL MEDIA VOOR DE NIEUWSBERICHTEN EN SCHERPE DEALS.