Advies

Advies door Lease Result

Meer kwaliteit, minder kosten

Uw wagenpark kan zo veel meer zijn dan alleen maar een kostenpost. Lease Result helpt, geeft inzicht, adviseert en begeleidt om het maximale uit uw wagenpark te halen. Niet alleen de laagste kosten maar ook toegevoegde waarde waar u wellicht nooit bij stil heeft gestaan.

Wat mag u van ons verwachten?

  • Inzicht in de kosten voor het wagenpark en inzicht in het besparingspotentieel
  • Kennis van de leasemarkt en de ontwikkelingen hierin
  • Benchmark van uw wagenpark en leasecontracten

Lease Result geeft inzicht in één van uw grootste kostenposten

Naast personeelskosten is mobiliteit (en specifiek het wagenpark) vaak een grote kostenpost. Recent benchmarkonderzoek wijst uit dat kostenbesparing op het wagenpark nog steeds het belangrijkste vraagstuk is bij zowel fleetmanagers als financieel verantwoordelijken.

Van kosten naar waarde

Onze aanpak gaat zo veel verder dan een snelle, gratis wagenparkscan. Met de Lease Result kosten & beheer analyse bent u namelijk niet in een paar klikken klaar. Bovendien zijn er kosten aan verbonden. Waarom zou u dit dan toch overwegen?

Onze check up is grondig en onafhankelijk en kost u slechts een fractie van het bedrag dat u jaarlijks kwijt bent aan uw wagenpark. We kijken naar een aantal belangrijke punten die uiteindelijk de basis vormen voor een helder en duidelijk adviesrapport. U krijgt inzicht in:

  • Uw bedrijfssituatie
  • Toekomstverwachtingen van het bedrijf in relatie tot het wagenpark
  • De toekomstbestendigheid van de huidige autoregeling
  • De efficiëntie van het wagenparkbeheer
  • Wat doet de concurrentie en zijn uw kosten nog marktconform?
  • Uw besparingspotentieel op wagenparkkosten

Lease Result transformeert uw wagenpark van enkel een kostenpost naar een wagenpark met (meer)waarde in de vorm van zaken waar u wellicht niet direct aan denkt. Denk aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), CO2-reductie en motivatie van uw bestuurders . Bovendien krijgt u een goed inzicht in de huidige situatie en een heldere kijk op de mogelijkheden om zonder verlies van kwaliteit gemiddeld meer dan 10% te besparen.

Kwaliteit verhogen, kosten verlagen. Met Lease Result!

Voor kostenbesparing en CO2 reductie op uw wagenpark, neem contact met ons op

‘Hierbij wil ik jullie ontzettend bedanken! De auto is fantastisch en dealer was ook vol lof over LeaseResult. Super ontvangst bij de aflevering afgelopen zaterdag. Kijk maar eens naar de foto’s. Mijn dank is enorm groot beseffend dat het in het nieuwe jaar niet mogelijk zou zijn geweest deze mooie auto te leasen. Naar aanleiding van jullie zoektocht is het toch gelukt. Als ik in de gelegenheid en in de buurt ben, kom ik nog even langs in Wijk bij Duurstede voor een bedankje. Jullie zijn inmiddels beroemd op mijn afdeling!’

Perfecte leaseauto én passende leaseofferte gevonden
Berijder, DVTadvies

Wilt u ook besparen op uw wagenparkkosten?

Maak dan snel een afspraak