Positief, enthousiast, eerlijk en commercieel ingesteld zijn zo maar een paar kreten die goed passen bij Wilma van Veldhuisen van Lease Result.

Wilma van VeldhuisenWilma is de drijvende kracht achter Lease Result. Zij is destijds geheel per toeval in het autovak gerold. Gestart als autoverkoper bij een Renault-dealer, zette Wilma haar carrière voort bij de leasemaatschappij van Renault. Voor haar de eerste stappen in de leasewereld. In de jaren daarna breidde zij haar vakkennis uit met verschillende functies bij grote landelijke leasemaatschappijen als ook bij een regionale dealerleasemaatschappij. Alle opgedane ervaring gebruikt zij nu om bedrijven onafhankelijk en objectief te kunnen adviseren.

Haar drijfveren om zelfstandig verder te gaan liggen in het feit dat er zoveel verandert en gebeurt in de leasewereld dat het voor bedrijven haast onmogelijk is om hier goed van op de hoogte te zijn en te blijven. Leasen is nog altijd een dienstverlening en geen standaard product. Deze dienstverlening moet regelmatig worden aangepast aan de koers van het bedrijf. Waar wil je met het bedrijf naar toe en hoe past het mobiliteitsbeleid hierin?

Het aanbieden van inkoop, beheer en advies is een mooie combinatie waar Wilma heel veel energie van krijgt. Dit is voor ieder bedrijf weer anders en dat is de reden waarom zij met Lease Result is gestart. De werkzaamheden zijn nooit hetzelfde en de voldoening is groot als Lease Result toegevoegde waarde kan bieden!

Ervaring

  • Extern wagenparkbeheer
  • Mobiliteits advies
  • Inkoop  advies
  • Kosten & Beheer Analyse wagenpark
  • Inkoop van leasecontracten
  • Tenderbegeleiding

Maak kennis met Wilma en maak vrijblijvend kennis met Lease Result!

Voor kostenbesparing en CO2 reductie op uw wagenpark, neem contact met ons op

‘Hierbij wil ik jullie ontzettend bedanken! De auto is fantastisch en dealer was ook vol lof over LeaseResult. Super ontvangst bij de aflevering afgelopen zaterdag. Kijk maar eens naar de foto’s. Mijn dank is enorm groot beseffend dat het in het nieuwe jaar niet mogelijk zou zijn geweest deze mooie auto te leasen. Naar aanleiding van jullie zoektocht is het toch gelukt. Als ik in de gelegenheid en in de buurt ben, kom ik nog even langs in Wijk bij Duurstede voor een bedankje. Jullie zijn inmiddels beroemd op mijn afdeling!’

Perfecte leaseauto én passende leaseofferte gevonden
Berijder, DVTadvies