Inkoop via Lease Result

Kostenbesparend uw wagenpark laten inkopen via Lease Result.

Laat Lease Result de inkoop doen van uw wagenpark. Met onze ervaring en expertise zijn wij een toegevoegde waarde in de groei van uw bedrijf. De verschillende inkoopmogelijkheden en de volstrekt onafhankelijke positie die Lease Result biedt, garanderen u een absolute besparing op uw wagenparkkosten. Succesvol inkopen is vakwerk en vereist product en- marktkennis.

Met onze ervaring en partners kunnen wij niet alleen voordelige leasetarieven bieden, ook weten wij welke auto’s er beschikbaar zijn en kunnen we vaak snel schakelen. In deze tijd met nog steeds behoorlijke levertijden is dit een groot voordeel. U heeft hierdoor meer zekerheid in zowel fiscale waarde (bijtelling voor de berijder) als ook het leasetarief. Dit heeft ermee te maken dat wij veel auto’s bestellen bij onze partners waardoor wij en u als klant gebruik kunnen maken van aantrekkelijke kortingspercentages en een grote voorraad.

”U ontvangt de hoogste toegevoegde waarde tegen de laagste prijs.”

Veel bedrijven leasen al jarenlang auto’s bij een vaste leasemaatschappij. Dit kost vaak meer geld dan dat u denkt. Besteed de inkoop van het wagenpark uit aan Lease Result. Wij kunnen daarin een belangrijke rol spelen en het kan u veel geld besparen, dit kan oplopen tot wel duizenden euro’s per leasecontract. We helpen u niet alleen bij de inkoop van uw nieuwe leaseauto maar kunnen u ook adviseren in al uw mobiliteitsbehoeften. Kijk hiervoor op onze advies pagina.

U profiteert van de volgende voordelen:

  • Gegarandeerd scherpe tarieven
  • U ontvangt van ons gegarandeerd de beste deal van bekende onafhankelijke leasemaatschappijen
  • Een beter uitgevoerde leaseauto of meer optie mogelijkheden binnen het vastgestelde leasebudget
  • De auto bestellen en laten afleveren bij de dealer in de regio
  • Wij als intermediair kosten u helemaal niks!

Mocht u meer willen weten wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 085-1301154 of mail naar info@leaseresult.nl

VOLG LEASE RESULT OP SOCIAL MEDIA VOOR DE NIEUWSBERICHTEN EN ANDERE SCHERPE DEALS.