Is mijn leasebudget nog wel toereikend?

Is ons leasebudget nog wel toereikend met de huidige prijzen?  Moeten we de leasebudgetten nog wel inclusief brandstof hanteren met de wisselende brandstofprijzen? Voorheen paste die Volkswagen Golf nog gewoon in deze categorie, nu niet meer, hoe kan dat? Hanteren we voor elektrische auto’s hetzelfde leasebudget als voor benzine auto’s? Ik rij veel minder kilometers, waarom mag mijn norm leaseofferte dan niet op die lagere kilometrage berekend worden?

Autoregeling

Allemaal vragen die bij ons bijna dagelijks voorbij komen. Vragen die de gemoederen binnen een organisatie dan ook flink bezig kunnen houden. Zeker als de autoregeling al even niet meer onder de loep genomen is of als er veel veranderd is in uw organisatie is het soms lastig hiermee een begin te maken.

Indexering leasebudget

Voor Lease Result is dit juist waar wij dagelijks mee bezig zijn. Met de marktontwikkelingen, de verandering in autoprijzen, brandstofprijzen, welke auto’s zijn er nu courant én daarnaast ook nog leverbaar, indexering van leasebudgetten enzovoort.

Wagenparkbeheer

Een van de grootste kostenposten van een bedrijf is dikwijls het wagenpark. Goed wagenparkbeheer vergt bovendien regelmatige aandacht en specifieke kennis.
Een arbeidsintensieve klus waar u wellicht zelf onvoldoende kennis of capaciteit voor beschikbaar heeft.
Het beheer van uw wagenpark ligt bij Lease Result in vertrouwde handen. Ruim 20 jaar opgebouwde kennis en werkervaring garandeert dat wij u op strategisch, tactisch en operationeel niveau uitstekend werk uit handen kunnen nemen.

Onze expertise zetten wij graag voor u in en zorgen dat uw autoregeling en leasebudgetten weer helemaal actueel zijn.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Lease Result op 085-130 11 54 of stuur een email naar wilma@leaseresult.nl

 

VOLG ONS NU OP ONZE SOCIAL MEDIA ZODAT U OP DE HOOGTE BLIJFT VAN ONZE ACTIES EN HET LAATSTE AUTONIEUWS.