Winterbanden

Ieder jaar rond oktober gaan berijders afspraken maken om de zomerbanden in te ruilen voor winterbanden. 

Winterbanden bieden extra grip en veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een tip is om niet te wachten tot het laatste moment dat iedereen zijn bandenwissel wil laten uitvoeren. Hoe kun je het beste en zo snel mogelijk een bandenwissel regelen? In dit artikel leggen we het allemaal aan je uit.

Winterbanden bij het leasecontract inbegrepen?

Heb je de winterbanden als optie opgenomen in het leasecontract, maar heb je nog niet eerder de banden gewisseld? Dan kun je online een afspraak maken bij een dealer of garage op het moment dat het jou het beste uitkomt. De garage of dealer is wel verschillend, het is afhankelijk van de gemaakte afspraken met de desbetreffende leasemaatschappij.

Wil je graag winterbanden voor je leaseauto en heb je al eerder de banden gewisseld? Dan kun je een afspraak maken bij de desbetreffende leverancier waar de banden zijn opgeslagen. Mocht je niet weten waar de banden zijn opgeslagen, dan is het aan te raden om even contact op te nemen met de leasemaatschappij of wagenparkbeheerder. Zij kunnen je precies vertellen waar de banden van je leaseauto zijn opgeslagen.

 

 

VOLG LEASE RESULT OP SOCIAL MEDIA VOOR DE NIEUWSBERICHTEN EN ANDERE SCHERPE DEALS.