40 nieuwe Renault Clio’s voor NettStaff

NettStaff is dé uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment op de juiste plek. Vanuit 8 locaties worden door heel Nederland middels uitzenden en detacheren klanten op een betrokken manier geholpen aan de juiste specialist. Lease Result verzorgt met trots voor NettStaff het volledige strategische en operationele wagenparkbeheer.

Door de continue groei van de werkzaamheden en daarmee de groei aan mobiliteitsbehoefte, zijn afgelopen weekend weer 40 technische specialisten van NettStaff blij gemaakt met een hagelnieuwe Renault Clio. Dit keer was gekozen om het te laten plaatsvinden op de locatie van Fleetport in Bleijswijk, waar alle benodigde faciliteiten en de nodige medewerkers klaar stonden om zowel de inname van de rijdende auto’s als de uitgifte van de prachtige nieuwe auto’s in goede banen te leiden. Fleetport is specialist op het gebied van poolbeheer, met 18 servicepunten over heel Nederland.

Mede door de ervaring en klantgerichtheid van Renault dealer VKV en de uitstekende samenwerking tussen alle betrokken partijen werd ook dit een professioneel èn gezellig event. “Een nieuwe auto mogen ophalen is altijd leuk voor een berijder”, zegt Patrick Soeters, directeur en eigenaar van NettStaff, “Het is voor ons fantastisch om te zien hoe professionele partijen als Lease Result, VKV en Fleetport een event als dit voor NettStaff kunnen neerzetten. Niet alleen hebben we door een zeer efficiënte inkoop maandelijks concreet kosten kunnen besparen, het is een prachtig gezicht om blije en trotse NettStaff medewerkers in hun nieuwe auto te zien stappen”.

Voortaan zullen er weer 40 prachtig bestickerde NettStaff auto’s meer door Nederland rijden, op weg naar een tevreden klant.

Meer informatie over wagenparkbeheer voor uw bedrijf? Klik dan hier!