5 redenen wat de Volkswagen Transporter zo aantrekkelijk maakt

De Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter ongetwijfeld de meest populaire bedrijfsbus van de afgelopen jaren. Daarom dat Lease Result voor u 5 redenen opstelt wat de Volkswagen Transporter zo aantrekkelijk mogelijk maakt.

Het vernieuwde uiterlijk

De vernieuwde grill is een stukje groter als de voorgaande Transporters. Ook staan de koplampen wat anders ingedeeld waardoor het wat sportiever oogt.

Het vernieuwde interieur

De Volkswagen Transporter heeft een heel mooi en nieuw interieur. Door de nieuwe opties heeft de navigatie een nog hogere revolutie en er is WeConnect aan de cockpit toegevoegd. Tevens is er ook een onderlaadfunctie toegevoegd aan deze bus, zodat je lange voorwerpen verder kan doorschuiven de cockpit in.

Veel opties in de standaarduitvoering

De standaarduitvoering is leverbaar met bluetooth audio, airco, climate control, LED-interieur verlichting en een USB-aansluiting.

Vernieuwde Motoren

De nieuwe Transporters beschikken over een nieuwe motoren. Een 2.0 liter 4 cilinder dieselmotor dat een vermogen kan hebben tot wel 199 pk.

Aantrekkelijke prijzen

De Volkswagen Transporter leaset u al voor € 413,00 per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km jaar. Bekijk het aanbod hieronder.