De elektrische auto’s

2020 wordt het jaar van de elektrische auto.

De afgelopen week heeft Lease Result berichten over elektrische auto’s geplaatst op de social media en op de website. Hier volgt het bericht over het duurdere segment en is tevens ook het laatste bericht in deze serie.

Porsche Taycan Cross Turismo

De pijlsnelle Porsche Tayan is van 0-100 in 3.5 seconden. De actieradius bedraagt 385 km en heeft een topsnelheid van 250 km/u. Aan het einde van de zomer 2020 kunnen wij de Porsche verwachten in de showrooms.

Audi e-tron GT

De Gloednieuwe e-tron GT komt dan waarschijnlijk niet in 2020 maar er wordt al veel over gesproken. De sportieve en snelle versie van de e-tron wordt begin 2021 verwacht in de showrooms. Op een volle accu kan de auto tot wel 425 km rijden.

Aston Martin Rapide E

De allereerste elektrische Aston Martin zijn nu al bestelbaar en ze zullen later dit jaar pas geleverd worden. Er worden maar 155 Aston Martin’s Rapide E gemaakt en ze worden ook in de nieuwe fabriek in St. Athan gebouwd wat het nog unieker maakt.

Tesla Roadster 2

De nieuwe sportauto van Tesla zal de snelste auto worden die legaal op straat mag rijden. De Roadster heeft een acceleratie 2,1 sec. op de 100. De auto staat nu nog gepland voor 2020 maar zij willen eerst Model Y uitbrengen en dan pas de Roadster. Afwachten dus wanneer de Roadster te zien is in de showrooms.


De leaseprijzen worden later bekend gemaakt.
Dit was het laatste bericht van de elektrische auto´s die komen in 2020.
Vond u dit leuk en wilt u op de hoogte blijven van de andere berichten? Volg Lease Result dan op alle social mediakanalen.
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!