De elektrische middenklassers van 2020

2020 wordt het jaar van de elektrische auto

Daarom staat deze week in het teken van de elektrische auto bij Lease Result. In dit bericht behandelen we een aantal elektrische middenklassers die we dit jaar in de showrooms gaan tegenkomen. Een week lang gaan we berichten plaatsen over elektrische auto’s die dit jaar op de markt gaan komen.

Polestar 2

Polestar het sub merk van Volvo gaat hun eerste auto op de markt brengen. De Polestar heeft zeer krachtige elektromotoren met een topsnelheid van maar liefst 250 km/u. Op een volle accu van de Polestar kan er 425 km gereden worden. In juni van dit jaar kunnen we de Polestar 2 verwachten in de showrooms.

DS 3 Crossback E-Tense

De DS 3 Crossback E-Tense is in 30 min. al voor 222 km geladen, een volle accu kan 280 km afleggen.  Wanneer de auto in ‘sport’ stand komt te staan komt er  20 pk bij het vermogen waardoor de auto over 136 pk beschikt. In april mogen we de auto verwachten, de auto is een maand vertraagd. Dit heeft te maken met de oplaadsystemen.

Mercedes-Benz EQA

De EQ-familie van Mercedes wordt uitgebreid. Nadat de EQC al op de markt is gekomen, komt nu ook de EQA. Op een volle accu kan deze auto 350 km afleggen en de top snelheid is 200 km/u. De Mercedes EQA komt in september 2020 op de markt. Er is nog weinig bekend over het exterieur van deze auto.

Ford Mustang Mach-E

De elektrische Ford Mustang wordt geleverd in het najaar van 2020. De Mustang beschikt over een elektromotor met maar liefst 285 pk, en een Acceleratie van 0 naar 100 in maar liefst 6,6 sec. In de auto bevindt zich een 15,5 inch scherm waarop alle updates op weergeven worden, navigatie en er zit zelfs wifi in.


De leaseprijzen worden later bekend gemaakt, hou daarvoor onze actie auto’s in de gaten.
Maandag volgt het volgende bericht over de SUV’s.
Zo gaat Lease Result deze week een aantal berichten plaatsen over wat u komend jaar kunt verwachten op het gebied van elektrische mobiliteit.
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!