De elektrische SUV’s van 2020

2020 wordt het jaar van de elektrische auto.

Daarom staat deze week in het teken van de elektrische auto bij Lease Result. In dit bericht behandelen we een aantal elektrische SUV’s die we dit jaar in de showrooms gaan tegenkomen.

Tesla Model Y

Na de eerdere succesvolle modellen komt Telsa met een nieuw model. De Model Y wordt een kleine SUV. Deze SUV’s heeft het langste bereik qua elektrische auto’s van maar liefst 505 km. Wanneer Model Y uitgebracht is dan spellen alle modellen het woord ‘SEXY’. De Tesla is per begin 2021 te bestellen.

Audi e-tron Sportback

De gloednieuwe Audi zal in maart op de markt komen. De e-tron is sterk verbeterd in allerlei opzichten. Zo heeft de Sportback een actieradius van 446 km en zorgen de elektromotoren voor 408 pk. De standaard e-tron heeft de echte SUV controuren, maar de Sportback heeft de contouren van een coupé waardoor het een stuk sportiever lijkt.

Volvo XC-40 Recharge

Volvo’s eerste elektrische auto komt september 2020 in Nederland. Met een actieradius van 375 km en 408 pk is dit een zeer degelijke auto. In de nieuwe XC-40 heeft u de beschikking over BLIS (Blind Spot Information System). Dat is een systeem dat zorgt dat u veilig op de rijstrook terecht komt wanneer u van rijstrook wilt wisselen en er rijdt een auto in uw dode hoek.

BMW iX3

Voor de BMW iX3 is nog vrij weinig over bekend maar BMW laat wel steeds meer weten. Het geheel nieuw i model komt in juni van dit jaar in de showrooms te staan. De BMW heeft een actieradius van 440 km en er is een vermogen van 286 pk.

Peugeot e-2008

Peugeot gaat een volledig tijdperk in van elektrische auto’s met een aantal jaar wordt een elektrische aandrijving standaard bij Peugeot. De e-2008 heeft een actieradius van 320 km en heeft een topsnelheid van 150 km/u. De Peugeot is in maart verkrijgbaar bij de dealers.

Škoda Vision IV

De Škoda heeft qua model iets weg van de Audi e-tron Sportback. Dit komt omdat de Škoda Vision IV ook een SUV is met een coupé uitstraling waardoor het sportiever oogt. De auto heeft een actieradius van 450 km en heeft een topsnelheid van 180 km/u. De Škoda Vision IV is vanaf juni in de showrooms te vinden.


De leaseprijzen worden later bekend gemaakt, hou daarvoor onze actie auto’s in de gaten.
woensdag volgt het volgende bericht over het duurdere segment.
Zo gaat Lease Result deze week een aantal berichten plaatsen over wat u komend jaar kunt verwachten op het gebied van elektrische mobiliteit.
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!