De nieuwe elektrische auto’s

Dit jaar komen er weer verschillende elektrische auto’s op de markt. De onderstaande auto’s die we hebben uitgelicht komen dit jaar of volgend op de Nederlandse markt.

Nissan Ariya

Met e-4ORCE technologie, dubbele motoren en een revolutionair vierwielaandrijvingssysteem staat de Nissan ARIYA garant voor pure sensatie. Ga van start met direct koppel op vier wielen. Win terrein met tractie voor alle weersomstandigheden. Neem een afslag met absolute controle. En geniet van elke minuut terwijl u zeker bent van een soepele rit.

Prijs: vanaf € 42.000,-
Actieradius: 335 km
Leverbaar: Februari 2022

 

Mercedes EQE 350

De nieuwe EQE combineert zijn dynamische verschijning met een luxueus interieur, een balans tussen technische innovatie en moderne esthetiek. Dankzij deze innovaties stapt u vitaler en ontspannener uit dan dat u bent ingestapt. Ervaar een nieuw en luxueus tijdperk van elektrische mobiliteit.

Prijs: vanaf € 70.000,-
Actieradius: 535 km
Leverbaar: Juni 2022

 

CUPRA Born

Je beleeft comfort en emotie in de CUPRA Born, doordat hij is aangedreven door een 204 pk sterke elektromotor. Met een sportstuur, koperkleurige accenten en hoogwaardige materialen. Ervaar je een nieuw en comfortabele tijdperk van elektrische mobiliteit.

 Prijs: vanaf € 43.000,-
Actieradius: 450 km
Leverbaar: Maart 2022

 

Lucid Air Pure

 De snelste, grootste actieradius en snelst opladende luxe elektrische auto ter wereld. Met een maximaal vermogen van 1.080 pk en een actieradius van meer dan 500 mijl per oplaadbeurt. De Lucid Air pure is het als geen auto die u ooit hebt gezien. Alles verpakt in een elegant en efficiënt ontwerp

Prijs: vanaf € 80.000,-
Actieradius: 540 km
Leverbaar: Juni 2022

 

 

VOLG LEASE RESULT OP SOCIAL MEDIA VOOR DE NIEUWSBERICHTEN EN ANDERE SCHERPE DEALS.