Hoeveel EV rijden er nu rond in Nederland?

Het aantal EV’s in Nederland is lekker aan het stijgen.

De elektrische auto is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Nederland. Mede dankzij een paar flinke successen van onder andere de Tesla (Model 3), Kia (EV6), Volkswagen (ID.4) en Kia (e-Niro) zien we ze tegenwoordig overal.

Afgelopen jaar zijn er een recordaantal elektrische auto’s verkocht. In 2021 zijn er 64.000 nieuwe elektrische auto’s gaan rijden in ons land. Daarmee staat de teller nu op ruim 270.000 EV’s in Nederland. Dat is een flink aantal dat nog hard aan het groeien is.

Waarom zoveel EV’s in Nederland?

Ten eerste is er steeds meer keuze in elektrische auto’s, ook in de lagere klassen. Daarnaast zijn er meer laadmogelijkheden onderweg, thuis en op het werk. Ook komen EV’s telkens verder op een accu en is deze sneller volgeladen.

2022

Ook in 2022 worden er weer veel elektrische auto’s afgeleverd. De Kia EV6 blijft een populaire auto onder de leaserijders. Maar er komen ook veel nieuwe modellen uit zoals de Volkswagen ID.5. Onderstaand hebben wij een aantal elektrische modellen die we dit jaar kunnen verwachten:

Lease Result

Houdt de onze social media en website in de gaten. Er zullen dit jaar veel elektrische actie auto’s op de markt komen. Lease Result kan u altijd verzekeren van het scherpste leasetarief op dat moment in de markt. Mocht u geïnteresseerd zijn en zou u advies willen ontvangen over de elektrische auto’s dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zijn te bereiken op 085-1301154.

VOLG ONS NU OP ONZE SOCIAL MEDIA ZODAT U OP DE HOOGTE BLIJFT OVER ONZE ACTIES EN HET LAATSTE AUTONIEUWS.