Jaguar I-Pace leasen? Reserveer nu!

Interesse om de Jaguar I-Pace in 2018 nog te leasen?

Schrijf u nu in om nog in 2018 te kunnen genieten van deze fantastische auto! De Jaguar I-Pace is Jaguar’s eerste volledig elektrische SUV. Hij heeft een totaal vernieuwd ontwerp, een stijlvolle sportieve uitstraling en een zeer krachtige elektromotor. Indien de auto in 2018 geleverd wordt geldt de 4% bijtelling nog over de gehele waarde van de auto. Bij levering vanaf 2019 geldt 4% bijtelling over de eerste € 50.000 en over het bedrag daarboven 22%.

De Jaguar I-Pace heeft een vermogen van maar liefst 400 pk en accelereert van 0 – 100 km/h in circa 4 seconden. De actieradius bedraagt c.a. 500 kilometer. (een indicatie van alle specificaties vind u hier)

Door nu in te schrijven en de auto te reserveren bij onze Jaguar dealer bent u er zeker van dat nog in 2018 kunt rijden, daarmee stelt u de 4% bijtellingsregeling veilig. Om te reserveren betaalt u € 1.500,- , dit bedrag wordt door de Jaguar dealer zelf aan u in rekening gebracht en verrekend/teruggestort bij definitieve bestelling. Indien het formulier onder aan deze pagina invult zullen wij uw verzoek om reservering direct in behandeling nemen. (wees gerust, het invullen van het formulier geldt nog niet als officiële reservering, u zit dan ook nog nergens aan vast.)

(Verdere speciale aanbiedingen of actie auto’s vind u op onze pagina Actie Auto’s Lease Result.)