Kia EV6 wint EV van het jaar

De Kia EV6 is door de Vereniging Zakelijke Rijders uitgeroepen tot EV van het Jaar.

De EV6 volgt de Volkswagen ID.3 op. De VZR heeft de verkiezing opgedeeld in drie segmenten. In het middensegment ging de titel naar de Fiat 500-e, die de Opel Corsa-e en Peugeot e-208 voorbleef. Bij het hogere segment pakte de EV6 de eerste prijs, gevolgd door de Skoda Enyaq en Tesla Model 3. In het topsegment was het de Audi e-Tron die bovenaan eindigde. De Porsche Taycan en BMW iX eindigden daarachter.

VZR reikt de EV van het jaar voor de vierde keer uit. Alle uitvoeringen zijn op basis van negen criteria beoordeeld. Beoordelingscriteria van de EV van het Jaar zijn: actieradius, laadsnelheid, beschikbaarheid, verkoopaantallen, trekgewicht, prijs, gebruiksgemak, rijeigenschappen en leasetarief.

Lease Result

Via Lease Result kunt u gebruik maken van de onderstaande deal. Via onze vaste leverancier verzekeren wij u erop dat de levertijd van deze auto ongeveer 6 maanden zal zijn.
Wilt u in de leaseauto van het jaar rijden neem dan nu met ons contact op. Wij zijn te bereiken op 085-1301154 of u kunt altijd mailen naar info@leaseresult.nl.

Volg ons nu op onze social media zodat u op de hoogte blijft over onze acties en het laatste autonieuws.