Highlights Nio ET5 Touring

  • Grote achterklep, meer gebruiksmogelijkheden tov de sedan
  • Tot 560 kilometer actieradius
  • Keuze uit 2 accupakketten: 75 kWh of 100 kWh
  • Met 490 pk in 4,0 seconden naar 100 km/h
  • Vanaf € 63.900,-, direct uit voorraad leverbaar (afhankelijk van de uitvoering)

De Nio ET5 Touring is een opvallend fraai gelijnde stationwagen die volledig elektrisch is aangedreven. Kenmerkend voor de auto zijn de zeer fraaie en hoogwaardige afwerking, de uitgebreide standaarduitrusting, de verwisselbare accu en concurrerende prijsstelling. Bij Lease Result kunt u deze nieuwe Nio ET5 Touring al leasen vanaf € 820,-!

Meer gebruiksmogelijkheden

Bij Lease Result weten we dat volledig elektrische stationwagons nog altijd een zeldzaamheid zijn. Met zijn lengte (4,79 m), breedte (2,18 m), hoogte (1,50 m) en wielbasis van 2,89 m zijn de afmetingen van de Touring zijn gelijk aan die van de ET5 sedan: de winst komt voort uit de hoger naar achter doorlopende daklijn. Boven de achterbank heb je onder het grote glazen dak inderdaad meer hoofdruimte, en die hoofdruimte wordt niet beperkt door een zonwering omdat het glas een dimstand heeft. De bagageruimte (450 liter tegen 386 liter bij de sedan) met zijn in hoogte verstelbare bodem is via de grote achterklep goed bereikbaar en als het moet is de rugleuning van de achterbank in drie delen neer te klappen, waardoor je maximaal 1.300 liter meeneemt. Is dat niet genoeg, dan kun je altijd nog een aanhanger van 1.400 kg aankoppelen. Kortom, extra praktisch gebruiksgemak verpakt in een fraai gelijnd jasje!

Actieradius tot 560 km op een volle accu

Net als bij de sedan geeft Nio je bij de ET5 Touring ook de keuze uit twee accu-varianten, de ene met een capaciteit van 75 kWh en de andere van 100 kWh. Op de prestaties van de twee elektromotoren (ook de Touring is standaard een vierwielaandrijver!) heeft de accukeuze geen invloed, dat is net als bij de vierdeurs-versie onveranderd 490 pk. Uiteraard heeft de accucapaciteit wel gevolgen voor de actieradius. Met een volle 75 kWh-accu kom je volgens WLTP 435 km ver en met de 100 kWh-batterij moet 560 km haalbaar zijn. Uniek aan de Nio is de mogelijkheid om gebruik te maken van de accuswap: bij een netwerk van accuwisselstations ben je na zes minuten weer onderweg met een volle accu. Een uniek en mooi pluspunt voor de zakelijke rijder.

Interieur en uitrusting

Het interieur komt voorin de Nio ET5 Touring overeen met de sedan. Dit betekent een strak en minimalistisch opgezet dashboard. Recht voor je zit een compact instrumentarium waarop de meest noodzakelijke gegevens geprojecteerd worden. Midscheeps vind je een groot multimediascherm waarmee je zo’n beetje alles moet regelen wat er maar te regelen valt; van het verstellen van stuur en spiegels tot het uitvouwen van de trekhaak. Nio geeft de ET5 standaard een hele waaier aan veiligheidssystemen en comfortverhogende voorzieningen mee. Hierdoor blijft de optielijst beperkt tot zaken als een comfortpakket (met massagestoelen en stoelventilatie), een trailerpakket (met de uitklapbare trekhaak), het NOMI-robothoofd op het dashboard (leuke gadget!) en verschillende typen wielen plus een aantal lakkleuren.

Lease-aanbieding van Lease Result op de Nio ET5 Touring

Lease Result biedt de Nio ET5 Touring aan vanaf € 820,- per maand. Dat is inclusief de accuswap, op basis van 60 maanden/ 10.000 km per jaar. Dankzij deze prijsstelling denken wij dat deze Nio een aantrekkelijke en in ieder geval unieke aanbieding is op de markt. Vraag nu bij ons meer informatie of een maatwerkofferte op. Neem gerust contact met ons op!