Lease Result verzorgt aflevering 30 nieuwe Clio’s voor NettStaff

NettStaff is dé uitzendorganisatie die zorgt voor het juiste technische personeel, op het juiste moment op de juiste plek. Vanuit 8 locaties worden door heel Nederland middels uitzenden en detacheren klanten op een betrokken manier geholpen aan de juiste specialist. Het bedrijf heeft een wagenpark van ruim 200 voertuigen in Nederland. Lease Result verzorgt voor NettStaff het complete wagenparkbeheer.

Afgelopen weekend zijn onder feestelijke omstandigheden 30 technische specialisten van NettStaff verblijdt met een spiksplinternieuwe Renault Clio. Op de prachtige locatie van Sparta stadion “Het Kasteel” werd elke berijder persoonlijk ontvangen en onder de uitstekende begeleiding van  Renaultdealer VKV voorzien van alle benodigdheden.  De uitstekende samenwerking tussen VKV en Lease Result leidde tot een professionele èn gezellige aflevering. “De inzet van de nieuwe Clio’s geeft de betrokkenheid van NettStaff met haar medewerkers aan”, aldus Wilma de Vries van Lease Result, “je ziet de waardering van de berijders direct terug, die hiervoor graag een deel van hun spaarzame vrije tijd besteden. Daarnaast kunnen we door een efficiënt en professioneel inkoopproces onze klant helpen om maandelijks een flinke besparing te realiseren”.

Vanaf maandag zullen er weer 30 prachtig bestickerde NettStaff auto’s door Nederland rijden, op weg naar een tevreden klant.

Meer informatie over wagenparkbeheer voor uw bedrijf? Klik dan hier!