Lease Result verzorgt nieuwe bedrijfsauto voor AxionContinu

Onlangs verzorgde Lease Result de begeleiding bij het inkooptraject van een nieuwe bedrijfswagen voor zorgaanbieder AxionContinu. Dat resulteerde in de inzet van een nieuwe Peugeot Partner die twee oude (bedrijfs)auto’s vervangt. Dit besluit past uitstekend in het beleid van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van AxionContinu.

De nieuwe bedrijfswagen wordt ingezet om het vervoer van allerhande zaken tussen de locaties te regelen en zal dan ook de nodige kilometers gaan maken. Aan het besluit om een nieuwe, moderne en milieubewuste bedrijfswagen in te zetten, ging objectief en onafhankelijk advies vooraf. De ruime ervaring van Lease Result in vergelijkbare trajecten bij andere organisaties, leverde een heldere en kostenbewuste oplossing op waarbij Lease Result de best passende aanbieders met elkaar heeft vergeleken. Dankzij een goede samenwerking met Peugeot Nefkens Midden, gaf Lease Result een gedegen totaaladvies met toegevoegde waarde op het gebied van MVO, CO2-reductie en kostenbesparing.

AxionContinu is een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie met verschillende locaties in de regio Utrecht. Men heeft als doelstelling om waardevolle zorg te bieden met alle aandacht voor de bewoners door te denken in mogelijkheden. Meer over AxionContinu vindt u op www.axioncontinu.nl