Lease een Volvo XC40 vanaf € 523,- bij Lease Result

Wil jij de nieuwe Volvo XC40 ook als nieuwe leaseauto? Lease ‘m dan bij  LeaseResult in de unieke LeaseResult-Edition!

Deze ultra hippe nieuwe Volvo uit de XC-serie zal als zaken- en privé auto aan al je verwachtingen voldoen. En bij LeaseResult lease je ‘m voor een verrassend laag leasetarief in een extra complete uitvoering, de LeaseResult Intro Edition. Maak kennis met de Volvo XC40 met de beste lease-aanbieding en vraag snel een gratis offerte aan.

Nieuwste model 2019: de Volvo XC40 LeaseResult Intro Edition

Uniek en alleen bij LeaseResult verkrijgbaar: de LeaseResult Intro Edition van de nieuwe SUV van Volvo, de XC40. Uitgevoerd in White Solid als T3 met 156 pk sterke benzinemotor, voldoet deze XC40 aan al jouw wensen. Aantrekkelijke onderdeel van de LeaseResult Intro Edition is het Business Pack Connect met standaard navigatiesysteem en park assist achter. Daarnaast is de auto van lederen bekleding voorzien! Bekijk direct onze scherpe leaseaanbieding op: https://leaseresult.nl/works/volvo-xc40-leaseresult-intro-edition

De Volvo XC40 is uw ideale leaseauto

Typisch Scandinavisch en van topkwaliteit; vol trots stellen wij de nieuwe Volvo XC40 in LeaseResult Intro Edition aan u voor. Het is een hippe en ruime SUV met compacte afmetingen. Een Volvo die puur vakmanschap toont en al het overtollige achterwege laat. Expressief en tegelijkertijd vertrouwd. De XC40 is een auto zoals Volvo nog niet kende. Ontworpen volgens de Zweedse designtaal en boordevol praktische innovaties maken het een echte Volvo.

Dankzij de overzichtelijke indeling gaat uw aandacht automatisch uit naar de prachtige details, terwijl de hoge zitpositie u en uw passagiers het gevoel van controle geeft. De wendbaarheid en het soepele vermogen maken de nieuwe XC40 geschikt voor alle doeleinden, zowel zakelijk als privé.

Interesse in de Volvo XC40 T3 LeaseResult Intro Edition voor de laagste leaseprijs?

De Volvo XC40 in LeaseResult Intro Edition is bereikbaarder dan u denkt. Al vanaf € 523,- per maand is de XC40 te leasen op basis van Full Operational Lease, 60 maanden en 10.000 km per jaar. Kortere looptijd of meer kilometers? Voor € 697,- per maand heeft u de Volvo XC40 LeaseResult Intro Edition voor 48 maanden en 35.000 km per jaar. Vraag gratis informatie of een offerte aan binnen een minuut via www.leaseresult.nl . Heeft u vragen? Neem dan contact met LeaseResult op en wij helpen u graag verder. Bel Hans de Vries of Wilma de Vries van LeaseResult op 085- 130 11 54,  stuur een e-mail naar info@leaseresult.nl of vul het contactformulier in op onze site https://leaseresult.nl/contact/