Meer inzicht in één van uw grootste kostenposten?

Van kosten naar waarde

Naast personeelskosten zijn de kosten voor mobiliteit en specifiek het wagenpark vaak een grote kostenpost. In deze tijd is er lang niet altijd meer iemand specifiek als wagenparkbeheerder aangesteld. Vaak is het ondergeschoven bij HR, Inkoop of doet de directeur het er zelf “bij”.

De autoregeling is al enige jaren geleden opgesteld, de bestaande leverancier wordt af en toe bestookt met een geïrriteerde email over zaken die niet lekker lopen, we vragen eens een vergelijkbare offerte op bij een andere partij om iedereen scherp te houden en dat is het dan wel.

Kosten & Beheer

Doe eens een wagenparkscan! Dat aanbod is u waarschijnlijk al regelmatig gedaan. Door uw huidige leasemaatschappij, door uw dealer of u kunt op een site zelf een paar vragen aanklikken en hopla, uw wagenparkscan is klaar. En een verrassende uitslag, u kunt áltijd besparen. Het percentage 10% komt u vast bekend voor.

Met een kosten & beheer analyse bent u niet in een paar klikken klaar. En het kost geld. Waarom zou u dit dan toch überhaupt overwegen?

Omdat u, voor een fractie van de kosten die u jaarlijks kwijt bent aan uw wagenpark, een grondige én onafhankelijke check up heeft van uw wagenpark. Wat is uw bedrijfssituatie, waar wilt u naar toe met uw bedrijf en hoe past uw wagenpark hierin?  Hoe efficiënt is het wagenparkbeheer ingeregeld, wat doen uw branchegenoten op dit gebied en zijn uw kosten nog marktconform. Zomaar wat vragen die de rode draad door het adviesrapport vormen. Van enkel een kostenpost krijgt het wagenpark waarde en heeft u inzicht. Inzicht in de huidige situatie en inzicht in mogelijkheden.

Wilt u uw kosten en mobiliteit ook goed beheren, maak dan nu snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik vertel u er graag meer over.