Rijtest nieuwe Jaguar XE, XF en Land Rover Velar

Lease Result test nieuwe Jaguar XE, XF en Land Rover Velar

Jaguar Land Rover Nederland lanceert onder haar programma Fleet & Insight de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het steeds uitgebreidere modellengamma, Lease Result was er bij.

Op het prachtige terrein van Menno Kroon in Cothen hebben we kunnen zien en beleven wat 15 miljard euro aan investering in de ontwikkeling van zowel de bestaande als nieuwe modellen aan resultaat heeft opgeleverd. Naast de live kennismaking met de nieuwe Jaguar E-Pace hebben we een preview gezien van de in 2018 te verwachten i-Pace. Een schitterend vormgegeven 100% elektrische SUV met prestaties om van te watertanden.

Na uitgebreide testritten in de Jaguar XE, de Jaguar XF (foto: XF Sportbrake) en Land Rover Range Rover Velar (ja, een hele mond vol) kunnen we concluderen dat dit prachtige auto’s zijn met een bijzonder niveau van afwerking en het bekende Britse oog voor detail. Motorisch krachtig en toch zuinig, met de karakteristieke eigenschappen van het merk. De (vanaf) prijzen maken deze auto’s geduchte concurrenten voor de tegenhangers die bij onze oosterburen vandaan komen. Heeft u behoefte aan meer informatie, een proefrit of inzicht in de mogelijkheden voor private-, financial- of full operational lease dan informeren wij u graag!

Meer informatie over de mogelijkheden om deze auto’s te leasen? Klik dan hier!