Volkswagen ID.3 en ID.4

De ID.3 is een elektrische auto met alle voordelen van een Volkswagen. Dat betekent voldoende actieradius en slimme features die autorijden nog makkelijker en veiliger maken.

Volkswagen ID.3

We moeten het al een tijdje aanhoren, maar de eerste auto’s gaan er nu echt komen. Binnen de Volkswagen Group wordt er serieus gas gegeven op elektromobiliteit met hun nieuwe platform MEB. MEB is het elektrische onderstel van de VW Group waarop meerdere merken hun elektrische auto’s gaan baseren. De Volkswagen ID.3 is alweer een aantal maanden op de markt, maar Volkswagen blijft de auto in het zonnetje zetten
Een elektrische auto is feitelijk veel makkelijker om te rijden dan een auto met verbrandingsmotor. Volkswagen heeft dat goed begrepen en goed gekeken wat EV pioniers zoals Tesla al gedaan hebben. Starten hoeft dus niet, zodra je je voet op het rempedaal zet gaat de ID.3 aan. Op de plek waar vroeger het contactslot zat, zit nog een start-knop, maar die heb je niet nodig. Met een draaiknop (zoals de BMW i3 die ook heeft), zet je de ID.3 in de versnelling. Geluidloos rol je daarna soepel weg.

de Volkswagen ID.4, het nieuwste lid van de Volkswagen ID.Family. Maak kennis met onze volledig elektrische SUV met een actieradius van 501 km.

Volkswagen ID.4

De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto, Technische snufjes en het vernieuwde design. De 1ST Editions, de ID.4 trapt af met twee speciale 1ST Editions: de ID.4 1ST en ID.4 1ST Max. Deze rijk uitgeruste modellen herken je aan de typische 1ST badges en Play & Pauze pedalen. Met het Augmented Reality Head-up Display hoef je je ogen niet meer van de weg te houden. Al je rij-informatie zoals snelheid en navigatie wordt in de voorruit geprojecteerd. Zo is het altijd perfect in je gezichtsveld te zien. Handig en veilig. De IQ.Light koplampen weten precies welke verlichting je nodig hebt. Zo heb je in elke situatie het beste zicht. Je koplampen passen zich namelijk automatisch aan op basis van je tegenliggers, de weg waarop je rijdt en je snelheid.

ID.Family

De ID.4 vertoont veel overeenkomsten met de ID3. De familietrekjes van de ID-modellen komen onder meer tot uiting in een gladde en vloeiende tekenstijl, grote glasoppervlakken, grote wielen en optisch aan elkaar gekoppelde lichtunits aan voor- en achterzijde. Bij de duurdere ID4’s brandt de strip tussen de koplampen daadwerkelijk mee, terwijl een witte strip bij de voordeliger exemplaren de indruk wekt dat dat het geval is. Aan de achterkant wordt de verlichting wel standaard over nagenoeg de hele breedte uitgesmeerd, al zijn er alsnog verschillen tussen de lichten van eenvoudiger en duurdere ID4’s.

Het interieur is qua opzet identiek aan dat van de ID3. Ook worden er veel onderdelen gedeeld, zoals het op de stuurkolom geplaatste scherm en de daaraan gekoppelde draaiknop voor de rijrichting. Wel is het geheel ruimtelijker opgezet. Het centrale touchscreen deelt zijn standaard formaat van 10 inch met de ID3, maar is anders dan bij die ID3 ook in 12 inch verkrijgbaar.

Bovendien belooft Volkswagen flinke verbeteringen op het gebied van materiaalgebruik, een belangrijk kritiekpunt bij de ID3. Ook de ID4 kan worden uitgerust met een head-up display met ‘augmented reality’. Wie die zwevende pijlen boven het wegdek niet bestelt, kan zich wel verheugen in het ID.Light. Dat is een dunne ledstrip onderaan de voorruit, die met behulp van allerlei kleuren en lichtpatronen met de ID4-rijder kan ‘communiceren’.

Lease Result

Lease nu een ID model via Lease Result. De Volkswagen ID.3 kunnen wij nog beperkt uit voorraad leveren, dat betekend dat u dit jaar nog de Volkswagen ID.3 met 8% bijtelling least. Onderstaand hebben wij de actie auto’s staan. Mocht u vragen hebben dan horen we deze graag via info@leaseresult.nl of neem contact op via 085-1301154.

 

 

VOLG LEASE RESULT OP SOCIAL MEDIA VOOR DE NIEUWSBERICHTEN EN ANDERE SCHERPE DEALS.