Volkswagen ID Aero concurrentie voor de Tesla Model 3?

De eerste elektrische Volkswagen sedan ooit. Dit is de Volkswagen ID Aero, die vanaf 2023 in Nederland op de markt komt.

De elektrische ID-familie van Volkswagen bestaat in Europa momenteel uit de ID3, ID4, ID5 en ID Buzz. Alleen ontbreekt het nog aan een elektrische sedan. Volkswagen toont nu de ID Aero die waarschijnlijk nog een andere naam krijgt, een elektrische sedan die in 2023 in Europa op de markt komt. De ID. Aero komt allereerst in China op de markt.

Omdat de auto een gestroomlijnd model is heeft dit veel invloed op de actieradius van de auto. Volkswagen verwacht een range van 625 km volgens de WLTP-cyclus. Dat klinkt heel goed. Volkswagen heeft daarvoor geen grotere accu nodig, want deze auto krijgt net als de ID.4 een 77 kWh-accupakket.

Helaas moet je niet op een schappelijk prijs rekenen. Volkswagen wil deze auto namelijk als premium sedan in de markt zetten. Oftewel: als dure sedan. Zodra deze auto in de lease beschikbaar komt zullen we dit direct laten weten. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden over deze auto laat het dan ons weten via info@leaseresult.nl. Houdt onze social media in de gaten.

VOLG ONS NU OP ONZE SOCIAL MEDIA ZODAT U OP DE HOOGTE BLIJFT OVER ONZE ACTIES EN HET LAATSTE AUTONIEUWS.